REGIONAAL DANSCIRCUIT

Voor elk deel van het land

Het regionale wedstrijdcircuit is erg toegankelijk voor beginnende dansers. Deelname aan wedstrijden of toeschouwer zijn kan vaak al voor een laag bedrag. Nederland kent een aantal regiobonden, waarvan enkele gelieerd zijn aan de nationale bonden.

Oost
  • SOND - De Stichting Oost Nederlandse Dansleraren (SOND), waarbinnen 10 dansscholen samenwerken. De SOND organiseert wedstrijden in o.a. Enschede, Goor, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. De SOND is een onafhankelijke regiobond, maar wel een opstap naar nationale wedstrijden.

Brabant

  • BRADO - De Brabantse Danssport Organisatie (BRADO), een vereniging van 14 dansscholen en 5 'invitatie dansscholen', bestaat sinds 1979 en organiseert wedstrijden in o.a. Cuijk, Helmond, Kaatsheuvel, Oss, Veghel, Venray en Weert. De BRADO is een regiobond van de NADB en een opstap naar nationale wedstrijden.
Noord- en Zuid-Holland

Midden

  • DMN - Dance Midden Nederland (DMN) organiseerde tot de zomer van 2019 enkele regionale wedstrijden in Nieuwegein, Apeldoorn en Tilburg. De DMN werkte samen met de NDO en de WDC Dutch Amateur League.

Zuid-West

  • ZWN - In Zuid-West Nederland (ZWN) organiseren enkele Dance Masters dansscholen gezamenlijke danswedstrijden in o.a. Bergen op Zoom, Middelburg, Oosterhout en Roosendaal. De ZWN dansscholen werken samen met de WDC Dutch Amateur League, waardoor enkele regionale wedstrijden ook meteen nationale wedstrijden zijn.
©2019 Dans.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin