DISCLAIMER

De belangrijke kleine lettertjes

Inhoudsrechten

De auteur van deze website is David Kramer, die de website heeft samengesteld op persoonlijke titel. De informatie die op deze website is verzameld representeert niet de mening van de auteur of die van organisaties waaraan auteur is verbonden.

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld en wordt onderhouden, kunnen gebruikers van deze website geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites.

Wijzigingen doorgeven

Mocht u omissies tegenkomen, menen dat teksten correctie verdienen of graag willen bijdragen aan de inhoud van de website, neemt u dan contact op met de auteur.

Copyright

©2018. Op alle teksten op deze website berust het copyright bij de auteur. Er mogen teksten van deze website worden gekopieerd, indien de tekst ongewijzigd wordt getoond en een link naar de website wordt opgenomen als bronverwijzing. Tevens dient de auteur geïnformeerd te worden. Gebruik daartoe het contactformulier op deze website. Indien voornoemde achterwege wordt gelaten, is er spraak van inbreuk op het copyright. Afbeeldingen op deze website vallen onder het copyright van Webnode.

©2019 Dans.nl
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin